Boekhouding en jaarrekening

Het boeken en controleren van de administratie kunt u zelf doen of aan ons uitbesteden. Als u zelf de boekhouding verzorgt, kunnen wij aan de hand van de door u verzorgde boekhouding een professionele jaarrekening opstellen.  Wij kunnen vanuit elk boekhoudpakket een jaarrekening samenstellen.

Wij kunnen ook uw volledige administratie verzorgen en aan de hand van de administratie een  professionele jaarrekening opstellen.

Wij bespreken graag met u wat in uw persoonlijke situatie de beste werkwijze is.

Heeft u een besloten vennootschap, dan kunnen wij het deponeren van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel voor u regelen. Met ingang van het boekjaar 2016 kunnen de jaarstukken alleen digitaal worden ingediend. Wij maken een verkorte versie van de door ons samengestelde jaarrekening en leveren die digitaal aan bij de Kamer van Koophandel. U hebt hier geen inloggegevens voor nodig.

 

Belastingaangiften

Wij kunnen alle voorkomende belastingaangiften voor u verzorgen, waaronder

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting

We werken met professionele aangiftesoftware  en hebben een overheidscertificaat om uw aangiften veilig in te dienen. Uw Digid of inloggegevens bij de belastingdienst hebben wij dus niet nodig.

 

Salarisadministratie

Wij kunnen de volledige salaris- en personeelsadministratie voor u verzorgen en u adviseren bij vragen op personeelsgebied.

 

Advies

Heeft u een (advies)vraag dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als klant van ons kantoor brengen wij u voor vragen die we in korte tijd kunnen beantwoorden geen kosten in rekening.

 

Startersbegeleiding

We begeleiden u graag bij het starten van uw onderneming. Als extra service bieden wij u een gratis startersgesprek. Wij nemen in dat gesprek de belangrijkste financiƫle en fiscale aandachtspunten met u door en u kunt uw vragen stellen.

 

Website

Wij ondersteunen u graag bij uw bedrijfsvoering. Naast ondersteuning op administratief en fiscaal gebied, kunnen wij u ondersteunen bij het behouden of uitbreiden van uw marktpositie. In samenwerking met Ing. Dennis Hoogendonk bieden we u de mogelijkheid om voor een acceptabele prijs een website te laten bouwen of aanpassen.  Kijk op de website www.dhoogendonk.nl voor meer informatie.