Boekhouding en jaarrekening

U kunt er als ZZP’er voor kiezen uw administratie zelf te boeken. Is boekhouden uw hobby niet en/of heeft u er geen tijd voor? Wij boeken uw administratie graag voor u. Onze kosten op jaarbasis zijn in dat geval meestal niet veel hoger dan wanneer  u zelf boekt. Bovendien heeft u als wij voor u boeken geen kosten voor aanschaf van een boekhoudpakket of voor een abonnement op online-boekhoudsoftware.

Aan de hand van de boekhouding stellen wij voor u een professionele jaarrekening op.

 

Belastingaangiften

Wij kunnen alle voorkomende belastingaangiften voor u verzorgen, waaronder uiteraard de aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting. We werken met professionele aangiftesoftware  en hebben een overheidscertificaat om uw aangiften veilig in te dienen. Uw Digid of inloggegevens bij de belastingdienst hebben wij dus niet nodig.

 

Advies

Heeft u een (advies)vraag dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als klant van ons kantoor brengen wij u voor vragen die we in korte tijd kunnen beantwoorden geen kosten in rekening.

 

Startersbegeleiding

We begeleiden u graag bij het starten van uw onderneming. Als extra service bieden wij u een gratis startersgesprek. Wij nemen in dat gesprek de belangrijkste financiële en fiscale aandachtspunten met u door en u kunt uw vragen stellen.

 

Website

Wij ondersteunen u graag bij uw bedrijfsvoering. Naast ondersteuning op administratief en fiscaal gebied, kunnen wij u ondersteunen bij het behouden of uitbreiden van uw marktpositie. In samenwerking met Ing. Dennis Hoogendonk bieden we u de mogelijkheid om voor een acceptabele prijs een website te laten bouwen of aanpassen.  Kijk op de website www.dhoogendonk.nl voor meer informatie.