mr. Elly Hoogendonk RB

Ik verzorg sinds 1984 boekhoudingen, jaarrekeningen en belastingaangiften en salarisadministraties en heb jarenlange ervaring als belastingadviseur.  Na een afgeronde studie SPD 1 en 2 heb ik een universitaire master fiscaal recht behaald aan Tilburg University. Als lid van het RB voldoe ik aan de eisen van vakbekwaamheid die het Register Belastingadviseurs (RB) stelt. Voor toelating tot het RB gelden strikte en hoge opleidingsvereisten en voor het lidmaatschap moet permanente educatie gevolgd worden om kennis en kunde op hoog niveau te houden.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, kan ik gebruik maken van de deskundigheid van een team van professionals.

 

Ing. Dennis Hoogendonk

Ik heb een technische achtergrond en veel ervaring met automatisering. Als ingenieur bekijk ik de verwerking van uw administratie en het samenstellen van uw jaarrekening en belastingaangiften als een technisch proces. Vanuit mijn automatiseringsachtergrond zet ik mij in om de verwerking van uw administratie goed, snel, efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten te doen.  Alle moderne boekhoudtechnieken en ondersteunende software kan ik daarbij voor u inzetten.

 

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Het RB heeft diverse netwerken van specialisten opgezet. Het netwerk stelt leden in staat om een specialist te vinden voor overleg, ook voor overleg over andere dan fiscale vraagstukken.

 

Collega-kantoren

Door binnen een team van collega-kantoren kennis en (kantoor)faciliteiten te delen kunnen wij u beter van dienst zijn. In ons team zitten ook deskundigen op andere vakgebieden, bijvoorbeeld pensioenvoorzieningen, verzekeringen, mediation.